top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Din indkøbsvogn er tom!

BUSINESS CASE

Vil i have mere og større omsætning skal i fokusere på kundens behov og ikke på produkterne.

VVS virksomheden JOHN JENSEN A/S med 60 ansatte besluttede, at nye tiltag skulle iværksættes, for at udfordre finanskrisen.

Indehaver Jesper Leen Jensen udtaler: ”Det er vigtigt at vi tænker proaktivt og anderledes under krisen”.
Derfor besluttede vi os for konceptet ”Kunden i centrum”, der handler om hvordan vores montører kan blive i stand til at afdække de udtrykte behov og sætte mere fokus på kundens underbeviste behov.

”En ting er kundens udtrykte behov, der jo tydeligt fremgår af arbejdssedlen, men en anden ting er at få åbnet op for kundens underbeviste behov – der hvor alle meromsætnings mulighederne ligger begravet”
udtaler Jesper Leen Jensen.

Mersalgsstigning
” Vi har nu gennemført uddannelsen og resultaterne er markante. På få uger har vores 24 Servicemontører oparbejdet et Mersalg på mere end 1 million ex. Moms og samtidig er vore kunder blevet gladere for vores nye måde at rådgive på.”

Udover at være faguddannet montør er det lige så spændende og udfordrende for mine medarbejdere, at tage rådgiver-kasketten på og være med til, at åbne op for kundens ønsker og drømme - på en ny og revolutionerende måde slutter indehaver Jesper Leen Jensen af med.

Resultatet efter det første år
Alene fra vores 24 servicefolk der har direkte kundekontakt, har vi opnået et mersalg på rigtig mange millioner. Endvidere – og det er lige så vigtigt, har vi fået en ganske anderledes ånd på jobbet. Folk er blevet mere interesseret i at skabe noget fælles omsætning, og det er jo er med til at skabe nye arbejdspladser og sikre de eksisterende.
Nikolaj - John Jensen VVS A/S

Vi kan meget mere nu!
Vi er stadig VVS montører men nu er vi langt mere VVS rådgivere end før.
Forskellen er at vi nu er trænet i hvordan kunden ser verden, og på den baggrund kan vi foreslå meget bedre løsninger samt tage det X-tra salg med, når vi nu alligevel er ude hos kunderne hver eneste dag.

- Selvfølgelig er vi stadig VVS montører af hjerte og uddannelse, men der er ingen tvivl om at idet vi nu er blevet VVS rådgivere, gør at salget er steget markant og arbejdet er blevet meget sjovere.
Steffen - John Jensen VVS A/S


Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Artac Business ApS | Industrikrogen 8 - 2635 Ishøj| Telefon 7070 1799 | info@artac.dk | CVR 34707367
Copyright © Artac Business ApS - All Rights Reserved.

Designed by R-TEAM
webshop.io Content Management System.


HTML5 | CSS3
Luk vindue
VIL DU GERNE KONTAKTES?
Beder vi dig venligst udfylde nedenstående formular. Vi svarer dig i løbet af kort tid. På forhånd tak.
Navn*
E-mail*
Telefon*
Spørgsmål*
Kode
Indtast kode*