top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Din indkøbsvogn er tom!

OM ARTAC

Når virksomheder samarbejder med Artac er det resultaterne som er i centrum. Du kan forvente kvalificeret rådgivning og gennemførelse med fokus på optimering, og effektfulde resultater!

Vi udvikler og træner ledere og medarbejdere i alle typer af private- og offentlige virksomheder, med det formål at forbedre det enkelte individs personlige kompetencer og færdigheder, for herigennem at forbedre virksomhedens resultat.

Vi har specialiseret os i at gennemføre professionel, fleksibel og smidig administration af vores aktiviteter, således at vores kunder også på dette område oplever en imødekommende service af høj kvalitet.

Vi er en mindre organisation med 30 konsulenter og 3 administrative medarbejdere. Vores vision er at være en kreativ, dynamisk og innovativ virksomhed, der fokuserer på udvikling, gennemsigtighed, kvalitet, fleksibilitet og samarbejde. Vores mål er at være den oplagte, naturligt valgte samarbejdspartner, når virksomheder og organisationer skal efteruddanne og kompetenceudvikle personalet.

Det stiller store krav til vores konsulenter...
Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Artac Business ApS | Industrikrogen 8 - 2635 Ishøj| Telefon 7070 1799 | info@artac.dk | CVR 34707367
Copyright © Artac Business ApS - All Rights Reserved.

Designed by R-TEAM
webshop.io Content Management System.


HTML5 | CSS3
Luk vindue
VIL DU GERNE KONTAKTES?
Beder vi dig venligst udfylde nedenstående formular. Vi svarer dig i løbet af kort tid. På forhånd tak.
Navn*
E-mail*
Telefon*
Spørgsmål*
Kode
Indtast kode*