top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Din indkøbsvogn er tom!

TEAMBUILDING

Eventhuset tilbyder de perfekte rammer til alle typer af Team Event & Arrangementer

Teambuilding handler om GLADE medarbejdere i virksomheden!
GLADE medarbejdere er produktive, effektive, engageret, ansvarsbeviste ,loyale og samarbejdsorienteret. De taget ejerskab og skaber resultater. Høj arbejdsglæde er lig med lavt syge fraværd.

Vores Team og Event afdeling har specialiseret sig i at arrangere kurser og seminarer kombineret med nye og spændende udfordringer, for dig og dine medarbejdere. Teambuilding spænder fra sjov og ballade, til de store AHA oplevelser og nye opdagelser om sig selv.

I den seriøse del arbejder vi med relations teambuilding, udfordringer som fx, kommunikation, samarbejde i teams og på tværs i organisationen, den gode aflevering, kulturforståelse eller oplevelser knyttet tæt til et kursusindhold eller firmafest – vi har det hele.


Giv dine medarbejdere en enestående oplevelse…
Når du vil give dine medarbejdere en kursusoplevelse ud over det sædvanlige… Når du vil motivere… Når du vil problemløse…

Powerboats, Funballz, Cirkus, Reppeling – uanset hvor stor eller lille en udfordring i vil give jeres medarbejdere – så er vi klar!
Kreative, sjove, spændende og lærerige teambuilding og events, som vil blive husket længe, og som skaber begejstring, energi og øget motivation hos jeres medarbejdere.

Om det er Outdoor eller Indoor, om det er Teambuilding eller Events, så har vi løsningen præcis til din virksomhed!


Vi sikrer og garantere i modtager en unik og uforglemmelig oplevelsesdag, og at medarbejder er GLADEPrint side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Artac Business ApS | Industrikrogen 8 - 2635 Ishøj| Telefon 7070 1799 | info@artac.dk | CVR 34707367
Copyright © Artac Business ApS - All Rights Reserved.

Designed by R-TEAM
webshop.io Content Management System.


HTML5 | CSS3
Luk vindue
VIL DU GERNE KONTAKTES?
Beder vi dig venligst udfylde nedenstående formular. Vi svarer dig i løbet af kort tid. På forhånd tak.
Navn*
E-mail*
Telefon*
Spørgsmål*
Kode
Indtast kode*